Toimitusehdot

Tilaukset
Tilauksen voit tehdä:
verkkokaupassa
sähköpostilla: kuva-kumppanit@pp.inet.fi
puhelimitse: 02-7622156

Toimitusaika
Tuotteiden toimitusaika varastotuotteille on 2-5 työpäivää. Mikäli tuotetta ei ole varastossa ja se tilataan, toimitusaika on 2-3 viikkoa. Mikäli tilaamasi tuote on väliaikaisesti loppu varastosta, ilmoitamme siitä pikimmiten.

Mikäli tilauksesi kaipaa vieläkin ripeämpää toimitusta, otathan yhteyttä joko sähköpostilla kuva-kumppanit@pp.inet.fi tai puhelimitse 02-7622156.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

Toimituskulut
Toimituskulut alkaen 4,50 lisätään aina tilauksen yhteissummaan.

Toimitustavat

Matkahuolto

Nouto
Nouto myymälästämme Loimaalta
Tilaus käsitellään ja tuotteet kerätään valmiiksi
Ei lisättyjä toimitus- tai käsittelykuluja

Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.
Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Tilauksen peruuttaminen
Tilauksen peruutus voidaan ottaa huomioon vain, jos se tehdään ennen kuin olemme ehtineet toimittaa tilauksen jakelijalle. Mikäli haluat peruuttaa tekemäsi tilauksen, voit tehdä sen sähköpostilla kuva-kumppanit@pp.inet.fi tai puhelimitse 02-7622156.

Peruutus tulee tehdä viipymättä.

Vaihto- ja palautusoikeus
Vaihto- tai palautustilanteessa ole AINA ensin yhteydessä myyjään. Saat myyjältä ohjeet tuotteen palauttamiseksi.

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Voit palauttaa tuotteet 14 vuorokauden kuluessa paketin vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautuksena hyväksytään virheelliset tuotteet, sekä tuote, joka on lähettäjästä johtuvasta syystä virheellinen tai väärä. Mikäli toimitettu tuote on vääränkokoinen, vääränlainen tai asiakas haluaa vaihtaa tuotteen muusta syystä, vaihdamme tuotteen oikeanlaiseen 14 päivän kuluessa tilauksesta, tai mikäli vastaavaa/oikeaa tuotetta ei ole saatavilla, palautamme summan antamallesi tilille.

Verkkokauppalaki
Kuluttajan on erikseen ilmoitettava tilauksen peruutuksesta myyjälle. Tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei siis riitä tilauksen peruutukseen. Kaupan on puolestaan tarjottava kuluttajalle selkeät peruuttamisohjeet sekä peruuttamislomake joko sähköpostitse tai tavaran mukana.

Palautusohjeet
Emme lunasta postiennakkona tai jälkivaatimuksena tehtäviä palautuksia.

Palautukset hyväksytään ainoastaan alkuperäisessä pakkauksessa.
Liitä mukaan myös kaikki pakkaukseen sisältyneet muut materiaalit (mahdolliset ohjeet ym.).
Liitä palautuksen mukaan aina ostokuitti/lasku (kopio riittää) ja kirjaa siihen vaihdon/palautuksen syy, sekä korvaava tuote, mihin haluat tuotteen vaihtaa. Mikäli kuittia/laskua ei ole, liitä mukaan viesti, jossa on täydelliset yhteystietosi, sekä vaihdon/palautuksen syy.
Liitä palautukseen mukaan AINA TILINUMEROSI sekä yhteystietosi.
Älä koskaan kirjoita tai teippaa mitään suoraan tuotteen omaan pakkaukseen, vaan suojaa pakkaus esim. muovilla ensin. Teipattu/kirjoitettu pakkaus ei ole enää jälleenmyyntikelpoinen.

Rahojen palautus
Mikäli et halua vaihtaa tuotetta toiseen tuotteeseen, ilmoita palautuksen yhteydessä tilinumero johon maksun palautuksen voi suorittaa. Maksupalautukset käsitellään kerran viikossa. Kuluttajasuojalain mukaan rahojen palautus tulee kuitenkin tehdä viimeistään 30 päivän kuluessa tavaran palautuksesta.

Palautuksissa tuotteen hinta palautetaan asiakkaan tilille
Palautettava tuote on oltava käyttämätön ja virheetön
Tuotteen alkuperäinen paketti on oltava virheetön

Tuotetta ei saa ryhtyä käyttämään. Mikäli tuote on otettu käyttöön, ei palautus- ja vaihto-oikeutta enää ole.

Lunastamatta jättäminen
Postiennakko- tai jälkivaatimuslähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajasuojalain suoman mahdollisuuden mukainen tuotteen palautus tai tilauksen peruutus, vaan se on ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25§). Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä veloitetaan pakkaus-, toimitus- ja palautuskuluina 15€ asiakkaalta jälkikäteen.

Jos et nouda pakettiasi saamastasi ilmoituksesta huolimatta ja se palautuu meille lunastamattomana takaisin, katsomme että lunastamaton paketti ei ole yhtä kuin palautus ja tämän vuoksi pidätämme oikeuden olla lähettämättä uusia tilauksia postiennakolla/bussiennakolla. Asiakas, jolta on palautunut tuotteita lunastamattomana, käsitellään jatkossa ennakkomaksu-asiakkaana (lasku lähetetään sähköpostiin tilauksen käsittelyn jälkeen, ja tilaus toimitetaan, kun lasku on maksettu).

Myyjän vastuurajoitus
Kaikki tuotetiedot annetaan aina sitoumuksetta. Oikeus hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin varataan. Myyjä ei vastaa viivästyksestä, johon hän ei kohtuudella ole voinut vaikuttaa. Myyjän vastuu kaikissa tapauksissa, mukaan lukien tuotteen huono saatavuus, rajoittuu enintään kaupan peruuntumiseen, purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

Arvonlisävero
Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero, joka on 24%. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.